9/21/2014

Travelling; Tallinn, EstoniaTaas yksi uskomaton viikonloppu Tallinnassa T:n vieraana. Tällä kertaa ei tehty mitään super erityistä, mutta parasta on vain kahdenkeskinen laatuaika. Ei tekemisellä tai näkemisellä ole aina väliä. Mekin nähdään vähän liian harvoin, mutta työt ja koulut ovat toistaiseksi esteenä.


Kierreltiin kolmistaan koiran kanssa Tallinnan upeissa puistoissa ja käytiin nauttimassa iltapäiväkahvit Harjumäen puistossa. Voiko Tallinnasta saada tarpeekseen? Uskomattoman kaunis kaupunki ja tarjoaa paljon erilaista tekemistä.


T ja paras koirakaveri Alvar, tuttavallisemmin Masi. Jos jostain asiasta saan olla kiitollinen niin parhaasta ystävästäni. Pitää vielä tänä syksynä ja alkutalvena tehdä pari reissua Tallinnaan ennenkuin T muuttaa takaisin Suomeen.

Huvittavinta oli se, että en ostanut yhtään vaatteita koko reissun aikana. Kierreltiin Kristiinessä ja Virussa perus liikkeet läpi, mutta mitään ei tarttunut mukaan. Viime kerralla helmikuussa olisin voinut ostaa vaikka mitä, mutta laukusta loppui tila kesken. Ehkä ihan hyvä, etten löytänyt mitään. Eteisessä nököttää vieläkin kaksi Ikean kassia täynnä kirpparivaatteita.

Lauantaina illalla suunnattiin kahdestaan vanhaan kaupunkiin viettämään tyttöjen iltaa. Meidän tyttöjen illat tuppaa venyä aina ihan pikku tunneille asti, mutta minkäs sen voi jos Tallinnassa baarit ja yökerhot on auki kuuteen aamulla..

                   


Olisi ollut kiva jäädä pidemmäksikin aikaa, mutta koulu ja työt vaativat palaamaan, Palasin sunnuntaina iltapäivästä Linda Linella Makasiiniterminaaliin, jossa oli jo kyyti odottamassa. Lauantai-illan rapeus ja matkaväsymys painoivat vielä sunnuntaina, mutta A oli järjestänyt ohjelmaa jolla olot paranivat. Ajeltiin prätkällä Flamingoon katsomaan Expendables 3 ja illalla saunottiin.

Huomenna pakkaan laukkuni uudelleen ja suunnataan perheen kesken Sisiliaan viikoksi. En malta odottaa, että pääsen viettämään aikaa perheen kanssa. Katsoin kymmenen päivän sääennusteen ja se lupasi aurinkoista ja kuumaa lomaviikolle! Tänään vielä köllöttelen kainalossa ja nukun eilisillan synttärijuhlien väsymykset pois.

1 kommentti:

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!