9/07/2014

Outfit 6/9/14 - Beige poncho & biker jacketLauantai piti todellisuudessa pyhittää koulutehtäville ja siivoamiselle, mutta lipesin velvollisuuksista kun VP ehdotti aamukahveja kauppahallissa. Tampereen kauppahallissa on niin hyvä tunnelma ja gluteenittomia munkkeja, ettei tarjouksesta voinut vaan kieltäytyä! Suuri pettymys kohtasi kun lauantaisin ei toimitetakaan gluteenittomia munkkeja ja piti tyytyä vain kahviin..

Vaihdettiin kuulumisia ja minä tapani mukaan juorusin kaikesta mahdollisesta. Mikäs sen parempaa? Vaikka tiedän, että VP ei aina jaksa arvostaa mun vauhkoamista miehistä. Jos jostain olen kiitollinen niin siitä, että olen saanut kauan kaipaamani isoveljen. VP on kuten sanotaan "brother from another mother" ja sen kyllä huomaa. Kiistellään kun pahasen sisarukset ihan tyhmistä jutuista ja tuskin se arvostaisi jos tietäisi, että olen maininnut siitä blogin puolella.
Kauppahallista löytyy paljon kaikenlaisia herkkuja laidasta laitaan. Tuoreita marjoja, sieniä ja omenoita jotka kuuluvat tähän sesonkiin. Erilaisia ruokapaikkoja ja kahviloita. Ostin muutama viikko takaperin kauppahallista luomu maapähkinälevitettä ja sitruuna-inkivääri teetä. Täysin sopu hintaisia mielestäni luomuksi, purkki levitettä oli viiden euron pintaan ja tee noin neljä euroa.
Biker jacket - New Yorker
Poncho - Vila
Jeans - Benetton
Backbag - Bershka
Boots - H&M
Muikeena, kuten aina. Huvitti kun VP häsläsi kameran kanssa ja hermoili ettei osaa muka kuvata. Kyllä se velipoika osaa ja oppii vaikkei vanhan koiran pitäisi oppia uutta. Tuosta suunnattiin sitten laittamaan lounasta Valkeakoskelle ja myöhemmin iltapäivällä kotiuduin Ideaparkin kautta.

Hakusessa on uusi syyshuivi ja uudet hansikkaat. Olen joka liikkeen kiertänyt, mutta kaikki huivit ovat 100% akryylia ja sellaista nyppyräppiä en tahdo. Välttelen akryylia materiaalina viimeiseen saakka, koska se vaan nyppyyntyy niin nopeasti. Haluaisin jonkun ihanan villasekoite huivin, mutta ilman mohairia tai angoraa. Saan kummastakin ihottumaa ja hirveät kutinat. Hansikkaat voisivat olla nahkaa, keinonahkaa tai jotain neulosta. Sen suurempia kriteerejä en ole asettanut niiden ulkonäölle tai materiaalille. Huivi voisi olla yksivärinen, harmaa tai viininpunainen. Voin toki tehdä poikkeuksen jos joku kaunis kuviollinen tulee vastaan.


Ensi viikolle on tiukka aikataulu luvassa, palaan kertomaan siitä mahdollisimman pian!

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo neule+nahkatakki yhdistelmä! :) Koska me nähtäisiin??

  VastaaPoista
 2. Mimmu; Kiitos, tällainen rento asustus ollut koko kesän ja tuntuu jatkuvan vielä:) Olis ihanaa nähdä pitkästä aikaa, laitetaan whatsuppia tai fb!:>

  VastaaPoista
 3. Beautiful pics and look! :)

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!