9/04/2014

Back to school outfit - 4/9/2014Tänään se arki vihdoin koitti ja ensimmäinen koulupäivä. Onneksi ei tarvinnut aamusta aikaisin nousta vaan vasta puoleen päivään ajeltiin Hämeenlinnaan. Aamulla oli tuskaista nousta sängystä ja masennus pukkasi päälle. Nytkö se kesä sitten jo loppui? Ei enää makoilua rannalla ja myöhään valvomista. Tavallaan hyvä, että kesä tuli ja meni. Kesä meni suurimmaksi osaksi laimeissa merkeissä ja toivon, että syksyllä olisi enemmän tarjottavaa.

Alku tuntuu aina vaikealta, ehkä tämä helpottaa muutaman ensimmäisen viikon aikana. Kieltämättä on tulossa aika kiireinen syyskuu ja kaikki viikonloputkin on buukattu täyteen. Tuleva viikonloppu taitaa olla ainoa jolle en ole varannut sen kummempaa tekemistä, mutta loput kolme viikonloppua syyskuussa on lyöty täyteen menoa. Toisen viikonlopun vietän näillä näkymin Tallinnassa, kolmas viikonloppu on varattu koulun alkupamaukseen ja kaverin synttäreille. Syyskuun neljäs ja viimeinen viikonloppu vietetään Sisiliassa perheen voimin. Tuossa sivussa on hoidettava koulut ja työt, ehkä vähän ihmissuhteitakin hoitaa eli kiirettä pitää.
Koulun alkuhan on tavallaan ihan jännäkin asia, jos vaan osaa katsoa sitä oikealta kantilta. Uudet mielenkiintoiset kurssit ja projektit alkavat, kuten esimerkiksi meidän ryhmällä, mutta muutakin löytyy.
Uudet opiskelijat. Joka syksy on mahdollisuus saada uusia tuttavuuksia ja kavereita. Tai sitten toimia kuten meidän porukan tytöt, vahdataan miehiä ruokalassa äänekkääseen malliin. Tätä ei varmaan olisi kannattanut tuoda julki, mutta kukas nyt ei pistäisi merkille syksyn tuoretta tarjontaa?

Vielä kun on mahdollista sellaista kartoittaa. Pakko vähän valaista omaa tilannetta, ettei mua pidetä heti haukkana. En siis tällä hetkellä hae uusia tyyppejä elämääni, koska olen aika tyytyväinen tämän hetken tilanteeseen. Valehtelin, koska oikeasti olen tosi tyytyväinen tähän hetkeen. Hymy nousi korviin kun kirjoitin tuota..
Biker jacket - New Yorker
T-shirt, checked shirt, boots & sunglasses - H&M
Jeans - Benetton
Backbag - Bershka

Kuvissa vilahtaa kädessä tuo KeepCup, jonka ostin toukokuussa Milanon matkalta. Ihan luottokaveri kouluun, aamuisin kahvilla täytettynä ja päivällä vedellä. Muotoilu on toimiva ja värivalikoimissa on paljon valinnanvaraa. Pyrin jättämään kertakäyttöiset astiat, kahvikupit ja muovikassit jättämään kauppaan.

Muuten asu on oli aika kiireessä koottu rento, mukava laskeutuminen takaisin koulun penkille. New Yorkerista viime talvena hankittu bikeri on jo muodostunut varmaksi valinnaksi tilanteeseen kuin tilanteeseen. Niin sanottuna villinä korttina tässä asussa toimi lantiolle kietaistu ruutupaita. Tällaista ilmiötä on näkynyt paljon ulkomaisten muotiblogien puolella ja aamupöpperössä päätin kokeilla tätä itsekin. Ei ollenkaan hassumpi ratkaisu omasta mielestä, vaikka aika kovat lapsuuden takaumat iski. Ala-asteella kietaistiin usein kollari lantiolle tai vyötärölle roikkumaan. Se mitä tyylikkäin muumi tai disney kollari, hah.

Mitä mieltä olette? Toimiiko vyötäisille kietaistu paita? Otan mieluusti vinkkejä syysmasennuksen voittamiseen.

3 kommenttia:

 1. Very nice set! :)
  You are very stylish ''schoolgirl''

  visit me soon on
  http://pearlinfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Ollaanpas me samantyylisiä ;) hyvin toimii paita vyötäisillä! :)

  VastaaPoista
 3. Love this look!

  And good luck for your school,ciao!

  Paolo

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!