7/23/2014

Outfit 17/7/14 - Day offAinoan järkevän vapaapäiväni hengailin kotona siivoillen. Tuntuu, että käytän aina vapaapäivät vain siivoamiseen ja pakollisten hommien hoitamiseen. Hengailin aamupäivän istuen vessassa puunaten kaakeleiden rakoja ja tyhjensin lattiakaivoa. Eikö näitä hommia voisi delegoida jollekin muulle? Ei siinä etteikö multa löytyisi selkärankaa kaivella inhottavaa karvakasaa lattiakaivosta. Olisi aika hienoa, jos jonain päivänä olisi varaa palkata assistentti tai kodinhoitaja tekemään nämä vähemmän tärkeät asiat. Vapaapäivät käyttäisin vain lepäämiseen ja kaiken kivan puuhasteluun!
Hain ennen siivousurakkaa kaupasta pesuaineet ja vähän herkkuja antamaan puhtia tähän loppumattomalta tuntuvaan projektiin. Putkireiskaa, kalkinpoistoa, mäntysuopaa ja juuriharja. Tykkään ostella pesuaineita ja paras tuoksu on mäntysuopa. Näin voi vaan kuulla varmasti maalla kasvaneen suusta. Mäntysuovan tuoksusta tulee mieleen mummola ja mattojen pesu. Hassua, että jotkut pienet asiat vaan tekevät olon niin kotoisaksi. Pienet rutiinit, tuoksut ja esineet.. Onko muita hassuja joille mäntysuopa tuo kotoisan olon?
Löysin H&M:n alesta tuon harmaan collegepaidan ja se päällä olen nyt hengaillut kotioloissa. Tosi epätyypillinen ostos mulle, mutta en vaan voinut vastustaa tuota naurettavaa otusta ja löysää mukavaa kotipaitaa. Kotipaitoja multa löytyy kyllä joka lähtöön. Isoja miesten sekä naisten t-paitoja, toppeja, muutama huppari ja kauluspaita. Ostin Italiasta Benettonilta uudet collegehousut ja niille piti saada kaveriksi paita. Tekosyitä löytyy aina, eikös näin?
Nyt on asunto puhtaana ja voi vaan nauttia olostaan. Kehtaa taas kavereitakin kylään pyytää! Sain lahjaksi ruusukimpun jonka sijoitin tähän ruokapöydälle. En ole vieläkään löytänyt mieleistä työpöytää itselleni niin kotitoimisto pyörii tässä ruokapöydällä. Multitasking taitaa olla mun bravuuri nykyään, ruokailu ja työskentely saman pöydän ääressä. Tällä kertaa pöydällä oli vain kalenteri ja muutama Italian Vogue. Harmittelin, että vuosi on kulunut nopeasti ja joudun ostamaan perjantaina uuden kalenterin.. Mitäs jos en olekaan valmis siirtymään uuteen ja tyhjään kalenteriin? Uusi kalenteri enteilee liikaa syksystä ja kesääkin on vielä jäljellä. Mahdollisuus rakastua ja antaa itselleen mahdollisuus nauttia elämästä.

Taitaa mennä tämä työputki taas vähän yli, koska rauhoittuminen tuntuu mahdottomalta. En ole oikein saanut untakaan muutamaan yöhön kun olen ollut stressaantunut.. Erilaiset asiat täyttävät pään iltaisin ja nukahtaminen tuntuu mahdottomalta. En ole kiinnostunut ottamaan unilääkkeitä tai melatoniinia, tähän mennessä kupillinen teetä on rauhoittanut mielen.
Tänään tajusin, että oon saanut aika kauniin kevyen rusketuksen. Kuvissa se näytän enemmänkin keitetyltä ravulta, mutta oikeasti olen ihan hauskan ruskea. En ole ehtinyt monenakaan päivänä ottaa aurinkoa, että tuo on ihan muutaman tunnin makoilun tulos. En edes muista koska olisin viimeksi ollut näin ruskea! Keliakia diagnoosin myötä ihokin on parantunut ja nyt värikin tuntuu tarttuvan pintaan paremmin. En palakaan enää niin herkästi kuin ennen, hieno homma! Olen käyttänyt suojana aurinkoöljyä kertoimeltaan kuusi, enkä ole siltikään palanut. Myönnän myös, että olen saattanut läträtä itseeni vauvaöljyä ja se taas on houkutellut pieniä ötököitä iholle. Heitin vessan kaapeista kasan itseruskettavia touhuja roskiin, koska luonnollinen rusketus on aina kauniimpi kuin purkista otettu. Talvella voisin ylläpitää tätä väriä solariumissa, etten pääse ihan aneemiseksi muuttumaan.

Vapaapäivinä mut voi bongata rannalla ottamassa aurinkoa, entäs te muut? Mitä teette vapaapäivinä?

6 kommenttia:

 1. Samaa mieltä mäntysuovasta! :) Itekin oon koittanut saada vähän väriä pintaan, Padasjoella viime viikonloppuna se onnistuikin :3

  VastaaPoista
 2. Cute!
  <3
  http://pearlinfashion.blogspot.com

  VastaaPoista
 3. You're lovely! ;)

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  VastaaPoista
 4. Hanna; Mäntysuopaa parempaa ei vaan ole:> Onneksi olen melkein aina iltavuorossa niin ehdin ottaa päivät aurinkoa:>

  Pearl & Giulia; Thanks girls! :>

  VastaaPoista
 5. Vapaapäivinä olisi todellakin kivaa vaan löhötä, mutta kaikkia velvollisuuksiakin on välillä vaan pakko hoitaa. Tylsää :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Komppaan, olisi kiva vaan löhötä ja maata.. mutta kun pankki ja muut asiat on pakko hoitaa:(

   Poista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!