7/27/2014

Insta-summer, weeks 27, 28 & 291. Tammerfesteille menossa. Hirvitti ihan ajatella, miten vuosi on kulunut niin nopeasti. Viime vuonna näihin aikoihin asiat muuttuivat lopullisesti ja tässä sitä ollaan.. Mihin katosi kokonainen vuosi?
2. Elämän ensimmäinen snapbacki ja istuu kivasti päähän. Varmaan ainoa lakki, joka sopii mun päähän! Käytiin MP:n kanssa kiertelemässä Ideaparkissa ja New Yorkerista löysin tuon..
3. Siskon tuliaiset Italiasta. Kasassa oli mm. Italian Vogue, pastaa, kynsilakka ja sipsejä.. Kaikki herkut gluteenittomana!
4. Pari viikkoa sitten matkustin junalla MP:n luokse Jyväskylään. Aiemmat kokemukset Jkl:stä eivät olleet kummoisia, mutta tällä kertaa saatoin jopa vähän tykätä kaupungista. Ehkä hyvä seurakin vaikutti mielipiteen muuttumiseen. Sain paikan Duetto Plus vaunusta ja en voi kuin kehua. Mukavat tuolit, siisti ja hyvin ilmastoitu vaunu.5. Ne harvat vapaapäivät vietin kotosalla koirapaita päällä hengaillen. Siivoamisen ja muiden tylsien velvollisuuksien jälkeen kävin lähirannalla ottamassa aurinkoa. 
6. Tässä lähiaikoina on tullut pyöriteltyä fiiliksiä vähän kaiken suhteen. Koulun, miesten, oman hyvinnoinnin yms. Vaikea tällä hetkellä sanoa, että antaako enää kukaan mulle juuri sitä hyvää fiilistä. 

7 kommenttia:

 1. You're so pretty! :)

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  VastaaPoista
 2. GIulia and Pianlunja; Thank you both so much ! <3

  VastaaPoista
 3. You look lovely and the pictures are great. Awsome post.

  LEJA

  VastaaPoista
 4. Susanna; Kiitos:) Tuommoinen rento hengailu paita:)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!