9/12/2013

Things have changed

Pic: www.weheartit.com

Huhhuh. En tiedä oikein edes mistä aloittaa kaiken selvittämisen. Suurin asia on tällä hetkellä se, että yhteistuumin päätimme T:n kanssa erota kahdeksan yhteisen vuoden jälkeen. Edelliset 3 viikkoa olen ollut aika väsynyt ja vähän masentunut, vaikka ratkaisu oli aivan oikea. Sen erikoisempaa draamaa tähän ei kuulunut. Joskus viime keväänä tunsin pudonneeni yhteiseltä polulta jonnekin ja en vain päässyt sieltä enään takaisin. Asiaa kypsyteltiin vähitellen kesän aikana ja sitten tuli se lopullinen päätös.

Nyt haen omaa asuntoa ja koitan saada elämää vähitellen kasaan. Tällä hetkellä olen iloinen omaitseni eikä ero jaksa painaa enää koko päivää. Olen löytänyt elämän haluni ja painan satanen lasissa taas eteenpäin. Bloggaaminen jatkuu heti kun saan uuden kameran tilattua ja asetun uuteen kotiini, eli pieni blogitauko on luvassa. Intoa olisi palata jo sorvin ääreen, mutta on ehkä pidettävä vähän lomaa. On hienoa nähdä miten monta auttavaa kättä on ollut tässä tukena.

//I have sad news, we broke up with my fiancee after 8 years together. Last three weeks ive been so tired and little depressed, but now im getting back to normal. Im going to take a vacation from posting here, cause i need to find new appartment and other stuff. Thanks to all you followers, i will see you next month!

3 kommenttia:

 1. I'm so sorry for you, 8 years are a lot of time! But try to think positive, you're young and can live a beautiful life! Keep on with your blog that is fantastic! Kisses, hope to hear you soon!

  http://julesonthemoon.blogspot.it/

  VastaaPoista
 2. Jaksuja sinne <3 olet ajatuksissa <3 Mutta hey ihanaa oot uudistanut sun blogia!! Vähäks siisti nyt, vaikka oli se ennenkin tosi kiva! ja ahh, mä niin rakastan tuota sun banneria ja niitä muitaki kuvia!! :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Mimmu tuesta:) Kyllä kaikki järjestyy ajallaan!:)

  VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!