1/28/2012

Take my Visa away

Voi luoja tätä ostosten määrää. Suurin osahan on ollut kodinsisustus tarvikkeita Ikeasta, Indiskasta, Anttilasta, Stockalta yms. Mutta sorruin sitten ostamaan vähän itsellekin jotain kivaa. Muutamia koruja, laukun, lompakon, alusvaatteita ja kosmetiikkaa.Bag - H&M


Wallet - Bianco


En lähes koskaan osta H&M:ltä laukkua, koska ne nyt on laadultaan mitä on mutta kai sekin riippuu käyttäjästä. Mutta toi musta unelma oli ehkä pakollinen. Alennuksessa se oli 5 e, että ei paha hinta perus kassista. Edessä oleva karvatasku ja kultainen ketju suorastaan pakottivat mut ostamaan sen. En ole katunut hetkeäkään, ihan loistava kassi. Biancosta kävin metsästämässä kenkiä, mutta mun harmikseni koot oli loppu, joten lohduttauduin uudella tarpeellisella lompakolla. Tarpeeksi kortti tilaa, loistava väri. Harmi vain ettei se ole nahkaa. Kestää minkä kestää, ei ollut hinnalla pilattu.
Erinäisiä kosmettiikka juttuja Stockalta, ainoa tuttu oli poskipuna, muut menee ihan kokeiluun. Kerkesin jo kokeilla tuota Diamond Gloss hoitoainetta ja jää varmaan kaappiin halvemmaksi hätävara aineeksi. Tulos oli hyvä, ihanan kiiltävät ja pehmeät hiukset. Kuivat latvatkin se pehmitti ainakin hetkeksi. Sunsilkiltä piti ostaa alunperin muotovaahto, mutta enpä mä huomannut mokaani ennekuin vasta kotona. Olin ottanut hiuslakan vaikka piti ottaa vaahtoa. No meneehän tämäkin kokeiluun, ei vaikuta pahalta. Ainakaan hajunsa puolesta. Isadoran kultainen kimmeltävä graffiti nail on tuttu tuotteena, mutta vaaleanpunaisena. Jännää nähdä miltä tämä kultainen näyttää.

2 kommenttia:

  1. Ohhhhh beautiful blog! Very nice things. Kiss
    http://tecuentomistrucos.blogspot.com/

    VastaaPoista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!