1/27/2012

Munkki kahveella

Tässä tapauksessa kaakaolla/teellä + munkilla. Ajeltiin nopeasta päähän pistosta Pyynikin näköala tornille, koska sieltähän saa tunnetusti parhaat munkit. Ainakin paikallisten mielestä ja varmasti monen muunkin. En malta odottaa kesää, että päästään T:n kanssa pyöräilemään sinne limskoille. Pelkkä ajatuskin saa mun hymyilemään.
Olispa jo kesä, lämmintä ja polkupyörä. T:n kanssa parannettiin siellä maailmaa juttelemalla kesän suunnitelmista ja vähän kaukaisemmistakin asioista. Aina ei tarvitse viettää viikonloppua juhlimalla ja juomalla. Pidetään nyt pieni tauko juhlinnasta ja vietetään kahden kesken laatuaikaa.


Näin on, parasta heti mamman tekemien munkkien jälkeen!Pimeällä kuvaaminen testattu ja huonoa kuvaa tuli. Paras katsella vähän vinkkejä netistä. Sain T:n nappaamaan musta kuvan, ainoa kelpuutettava kuva oli naama alaspäin. Oli rankka päivä töissä, enkä sen suuremmin panostanut ulkonäköön. Voin lämpimästi suositella harjulla kävelyä ja kahvittelua! Sisältä oli sisustettu kivasti, suurimman vaikutuksen teki vanha kassakone. Kesällä varmasti vielä kauniimpaa.

Vielä huomenna töihin ja sitten lähdetään päiväksi maalle. Kummipoikien kanssa leikkimistä ja mä hoidan asioita siskon kanssa. Tavallaan ihana päästä hetkeksi pois, mutta mieluusti jäisin tännekin viikonlopuksi. Pitää viedä mammalle jotain herkkua, se kärvistelee flunssan kourissa.
Hauskaa viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!