1/24/2012

J&J shopping

Käytiin viime viikon lopulla ostoksilla T.n kanssa, tarkoitushan oli löytää herralle uusia paitoja ja housut. Luulisi, että miehelle kelpaa mitkä tahansa vaatteet kunhan istuvat ja näyttävät hyvältä. Ei näin meillä. " Onko tää nyt sit tän hetken muotiväri?" " Sopiiko nää mulle, onko tää väri hieman liikaa?" AH. Rakastan sitä, ettei T:lle oikeasti kelpaa mikä tahansa halpahalli rytky. Saan siitä loistavaa shoppailu seuraa lähes milloin vain. Ainoastaan se sovittaminen pitää hoitaa supernopeasti, meillä ei odotella. T:n mielestä parasta shoppailua varmaan on elektroniikka. Kaikki uusimmat hömpötykset ja käydä pyörimässä Verkkokaupassa. En mä ymmärrä mitään mistään johdoista tai muistista ja liitännöistä.


T sovitteli rauhassa valtaisaa vaatekasaa, niin siinä odotellessa kerkesi pelailla kameran kanssa. Tuossa on muuten tämän hetken suurin takkirakkaus. Benettonilta lahjaksi saatu unelma on vaan niin lämmin ja hyvä päällä ettei sille vedä mikään vertoja! Istuu tosi hyvin päällä, kauniit leikkaukset ja ei ole tönkkö niinkuin monet muut untuvatakit. Oon aina suunnitellut tollaisen takin hankintaa, mutta kaikki sovitetut on olleet tönkköjä ja michelin-äijä takkeja. En voi kun ylistää tota! Tää on varmasti loppuunmyyty kaikista Suomen Benettoneista, joitain hajakokoja voi löytyä. Tampereelta ne ovat ainakin loppuneet.


Eihän T löytänyt mitään koko kaupasta vaikka sovitti ties kuin monet paidat ja housut. Selvityksenä oli vain, että vaatteet ovat liian last season. T:lle ei kelpaa kyllä mikä tahansa, merkkejä joista se pitää on mm. Zara Men ja Gant. Kurjaahan se on, mutta Helsinki taitaa olla ainoa joka myy Zaraa miehille. Stockkan ja Kekäleen Gant valikoimista ei tällä kertaa löytynyt mitään silmää miellyttävää joten luovutettiin ja tultiin ruokakaupan kauppa kotiin. Harmittaa, kun toinen ei löydä mieleisiään vaatteita. Toisaalta jos kevään tullen saadaan halvat lennot Milanoon, poiketaan siellä parin päivän ostosreissulla niin saa T:kin mieleiset vaatteet. Viime Milanon reissulla se osti paljon vaatteita ja nyt ne alkaa jo irtisanoutua. Elikkä olis aika lähteä taas käymään tyhjillä laukuilla ja täyttää ne kaikella tarpeellisella.


Me ostetaan tosiaan Italiasta paljon tavaraa mitä ei täältä saa. Kuten joitain saippuoita ja naamanpesu aineita. Hajuvedet ostetaan sieltä, kun maksaavat huomattavasti vähemmän. Juustoja tottakai ja suklaata. Kinder valikoimat on siellä huimat ja muita herkkusuklaita. Voi kun saisi edulliset lennot ja sais kaapit täyteen tarpeellista!

takki - Benetton
neule - Indiska
kaulakoru - Seppälä
housut - H&M
saappaat - Spirit Store
laukku- Gina Tricot


Me jatketaan täällä remonttia ja lähdetään ostoksille. Teen pienen postauksen siitä, että missä mennään tän remontin kanssa ja mikä oli lähtökohta. Puss!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!