1/25/2012

Day 16

Day 16 -  Ensimmäinen suudelmani


Alkaa vaan hymyilyttää kun ajatteleekin koko asiaa. Ja naurattaa, että se tapahtua T:n kanssa. Jos se silloin tuntui maailman upeimmalta asialta, niin ei se tähänkään päivään mennessä ole haalistunut. Jokainen pienempikin pusu tuntuu loistavalta.
Paikka ei ollut mitenkään super-romanttinen, paitsi jos tykkää kirkosta ja sen jutuista. Suhdehan lähti käyntiin rippileirillä ja muutaman päivän sain odotella sitä suurta suurempaa suudelmaa. Ehkä mun turhan innokas luonne sai T:n turhan ahdistuneeksi ja siksi jouduin odottamaan sitä. Kirkon pihalla, ja myös todennäköisesti äidin silmien alla. Ainakin äiti käveli mua vastaan ja auttoi laukkujen kantamisessa. Olihan se täydellinen hetki, sitä en kiistä! Paikka oli todella kaunis, oli lämmintä ja kukat parhaassa kukinnossaan. Parempaa tunnetta saa hakea ja se hetki on yksi elämäni parhaimmista.Outoa, ettei 6 vuodessa, kyllästy toiseen ja toisen suudelmiin. Tämän on varmaan pakko olla sitten se oikea. Varsinkin minä, olen super vaikea luonne ja vaikea pitää hyvällä mielellä. Jos sille päälle satun etten saa jotain tai muuten vaan kaikki menee mönkään, on mussa sitten kestämistä. T on monesti joutunut koville mun kanssa, onneksi se on niin viileä hermoinen. En voi sanoa ettenkö saa tahtoani läpi, koska usein saankin. Parisuhteessa meilläkin on omat pelisäännöt, yksi tärkeimmistä on se etten vaadi T:ltä kotitöiden tekemistä. Ainoastaan roskien vienti ja verhojen laitto kuuluu miehelle, koska en siihen itse ole terveydellisistä syistä kykenevä. No roskat voisin viedä, mutta verhoja en voi laittaa. Musta miehen ei kuulu imuroida tai pestä lattioita tai saati pyykätä! En epäile tässä T:n kykyjä, varmasti osaakin ja tuleekin tulevaisuudessa tekemään ja tekeekin jos hätätilassa pyydän. Mä vaan haluan tehdä ne asiat itse, ehkä sen jäljen takia. Ei sitten tarvitse valittaa jos joku lasi on vähän likainen. Vaatteiden pesun säästän mielelläni itselleni, koska meillä on kuitenkin paljon sellaisia parempia merkkivaatteita jotka vaativat hienopesua/käsinpesua tai pesulassa käyttöä. Sen kummemmin ei ole mun ja sun töitä. Kaikesta sovitaan ja kompromissit kuuluu suhteeseen.


Tää nyt meni enemmän parisuhde postaukseksi, koska ei ekassa suudelmassa ole niin paljoa juttua, että siitä riittäisi järkevän postauksen mittaiseksi. Tai jokainen määrittelee "järkevän postauksen" mitan.

Yhden asian haluan ehdottomasti toteuttaa T:n kanssa, vaikka se onkin maailman imelin asia. Suudella meren rannalla (Suomen rannat eivät riitä tähän fantasiaan) ja katsella auringonlaskua. Ulkomaan matkat on jääneet vähälle vaikeiden aikojen ja velvollisuuksien takia, mutta nyt aiotaan keväästä lähtien tehdä enemmän reissuja ulkomaille yhdessä. Hassua, mutta ei olla käyty yhdessä Virossa. Varmasti aika moni on siellä käynyt kultansa kanssa, se kun on aika edullista ja lähellä. Ainoa meidän yhteinen ulkomaanmatka on ollut Italiaan keväällä '10. Viikko oleskeltiin Milanossa ja nautittiin kivan keväisestä ilmasta. Suomessa oli kamalat pakkaset tuolloin, mutta Italiassa ei ollut lunta ollenkaan. Mukava reissu, vaikka vaikeat asiat painoi niskassa. Mutta nyt lähdetään ehdottomasti enemmän käymään ulkomailla. Yhdessä seikkailua odotan kovasti!
Vuosi päivää vietetään kesäkuussa 13pv, katsotaan minne ollaan päädytty silloin. Toivottavasti jossain ulkomailla lämpöisessä, laadukkaassa ravintolassa. Musta on ihanaa pukeutua parhaimpiini ja yleensäkin juhlavaatteisiin. Pukeudun oikeastaan joka päivä parhaimpiini, en vaan osaa kulkea mitkään kamalat reikä rätit päällä. Kauppaankin lähtö vaatii meikkausta ja edes siistejä housuja ja kenkiä. Siinä ollaan T:n kanssa samanlaisia, ei voi näyttää nuhjuiselta edes lääkäriin mennessä. Kumpikin nauttii laittautumisesta, vaikka se miesten laittautuminen rajoittuukin vaatteisiin ja hiusten laittoon. Hyvä vaan, en kehtaisi kulkea lenkkari/verkkari hemmon kanssa.


( kuvat tarjosi weheartit )

2 kommenttia:

  1. Ihana postaus. Meillä on vähän sama, edelleenkin 4 vuoden jälkeen oon ihan rakastunu Janneen (sillonkun se ei ota mua päähän :D) ja nään niitä samoja piirteitä mihin siinä ihastuin kun sitä katson.. :) imelää. Ihanaa että T osaa olla romanttinen, Janne nimittäin ei oo yhtään :D saan aina ruinata että koska mennää yhessä syömää jne.... Harvoin saan edes mitää lahjoja tai yllätyksiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oon kyllä enemmän kuin tyytyväinen suhteeseen. Ainahan jotain pientä moitittavaa on muttei sellaista joka maan kaatais:)

      Poista

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!