1/18/2012

Day 15

Skippaan suosiolla ton pv 14, koska olen nyt muutaman päivän kotosalla ja kuljen lähinnä alusvaatteet + ohut yö playsuit päällä, niin niistä ei ole kovasti kerrottavaa. Onhan tuo ohut playsuit kaunis, mutta tuskin sitä tarvii täällä esitellä. Ollaan hienosti päästy jo puoleen väliin tässä 30pv haasteessa!

Tämän kertainen aihe on unelmani.
Jotta postaus ei venyisi viiden sivun mittaiseksi, kerron yhdestä turhimmista ja suurimmista unelmista. Pysytään pinnallisissa aiheissa, koska ketään ei kiinnosta kuulla itsestään selviä asioita, kuten haluan olla onnellinen, saada lapsia ja ison LV:n matka-arkun. Liian arkipäiväistä.

Biggest dream, BIG room for my clothes.


Kollaasin kuvat tarjosi weheartit.com


Upea huone jossa saisin pukeutua rauhassa, hyvin valaistu. Se on yksi asia jonka haluan saada elämäni aikana ja teen sen eteen töitä vaikka yötä päivää. Tällä hetkellä on tyydyttävä pariin vaatekaappiin ja tilaratkaisuihin. Uskonkin että saan sen. Nyt en kehtaa ottaa edes kuvaa vaatteiden säilytys ratkaisustani. Ei sillä, kaapit on kauniita, mutta sisältö on tällä hetkellä sekaisin kun siirsin tavaraa kirppari kassiin. Kuulostan maailman epäjärjestelmällisimmältä (<- waa, pitkä sana!) ihmiseltä, vaikken sitä kuitenkaan ole.

Koska valaistus on tärkeä vaatehuoneessa, keräsin kollaasiin myös samoilta sivuilta hieman kattokruunuja. Onhan mulla hiukan kallis maku, mutta hienoja lamppuja ja saman tyylisiä saa edullisemminkin. Meillä olisi vanha kattokruunu kotona maalla, joka ei ole ollut käytössä vuosiin. Eikä sen värit miellytä tarpeeksi silmää, niin saa unohtua. Jotain alla olevan tyylistä olen ajatellut.
Miten tämä nyt kääntyi taas nykyiseen asumis tilanteeseen, vaikka oli tarkoitus puhua unelmista? Joka tapauksessa, kuvissa hieman esimakua vaatehuoneiden tyyleistä, joita haluan sitten omaani. Kengille omat hylly, keskelle divaani/rahi jolla voi istua ja joku säilytys ratkaisu myös koruille.


Pinnallinen materialisti unelma, mutta kuka ei toivoisi omaa vaatehuonetta?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Thanks for your lovely comment!

Suuri kiitos kommenteista, olethan asiallinen!